Meer over ons

Onze geschiedenis

In mei 2005 organiseerden Daniel Sengelov en Wouter De Jonckheere voor het eerst het Cold Kitchen Tornooi op de velden van de Koude Keuken in Brugge.
Het tornooi wordt gespeeld na de voetbalcompetities en is de ideale gelegenheid waarop heel wat vrienden uit het zaalvoetbal-, minivoetbal- en voetbalmilieu elkaar terug vinden.

Het Tornooi

Op het Cold Kitchen Tornooi spelen ploegen van 5 personen tegen elkaar op velden van 40m bij 20m. Dit gebeurt op zaalvoetbaldoelen.
Ondertussen is het tornooi uitgegroeid tot een gerenommeerd sportevenement in Brugge. Getuige daarvan de uitstekende relaties met de diensten van de stad Brugge.

Service

We slaagden erin om jaar na jaar een stap vooruit te zetten. Service is voor ons absoluut de belangrijkste parameter. We zijn er trots op dat 75% van de ploegen jaar na jaar terug keert. Ook voor onze partners vinden we dat een belangrijk signaal.

Sinds een paar jaar kunnen we rekenen op zo'n 1250 passanten, waarvan ruim 450 sportieve deelnemers. Communicatie verloop via programmaboekjes, flyers, affiches, website, Facebookpagina, persoonlijke uitnodigingen enz. Daarnaast krijgen we vaak aandacht in de geschreven pers, zowel online als in de kranten.